Άλκηστις Παυλίδου: Η αποκάλυψη του Κωστάκη Κωνσταντίνου για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε στα γυρίσματα – VIDEO

Άλκηστις Παυλίδου: Η αποκάλυψη του Κωστάκη Κωνσταντίνου για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε στα γυρίσματα – VIDEO

Για τον χαμό της Άλκηστις Παυλίδου και για προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε στα γυρίσματα της ταινίας «Βουράτε Γειτόνοι»,  μίλησε ο καλός της συνάδελφος Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» το πρωί της Δευτέρας 05/10, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες των γυρισμάτων της ταινίας «Βουράτε Γειτόνοι», το καλοκαίρι το 2018, οπότε η Άλκηστις Παυλίδου ήταν άρρωστη αλλά έπαιξε κανονικά τον ρόλο της. Την ίδια ώρα σημείωσε πως όλοι όσοι βρισκόντουσαν εκεί κατάλαβαν πως η αγαπημένη ηθοποιός δεν ήταν καλά και τους εκμυστηρεύτηκε.

«Δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας με την Άλκηστις ωστόσο όλοι την θεωρούσαμε σαν την ‘μάνα’ μας», είπε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφέρει πως δεν έχασε ποτέ το χιούμορ της, ήταν πάντα κοντά στους συναδέλφους της και τους αγαπούσε όλους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Η νέα πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις αρχές Μαρτίου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE