Δεν συγκράτησε την συγκίνηση του ο Γιώργος Ζένιος: «Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου απαντούσε» - VIDEO

Δεν συγκράτησε την συγκίνηση του ο Γιώργος Ζένιος: «Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου απαντούσε» - VIDEO

Φανερά συγκινημένος μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα ο Γιώργος Ζένιος», το απόγευμα της Δευτέρας 05/10.

Όλοι τους έχουμε συνδεδεμένους μαζί από την μεγάλη επιτυχία του «Βουράτε Γειτόνοι» και ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον χαμό της.

Ο ηθοποιός μίλησε στην τελευταία επικοινωνία που είχε με την Άλκηστις  Παυλίδου πριν δυο εβδομάδες και το είπε πως ήθελε να συνεργαστούν ξανά μαζί.

«Πριν τρεις μέρες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μου απαντούσε, τότε το κατάλαβα», είπε ο Γιώργος Ζένιος. 

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE