Εκκληση για υλοποίηση των μέτρων του Υπ. Υγείας για το Νοσοκομείο Αμμοχώστου, απευθύνει η ΤΕΒΕΑ

Εκκληση για υλοποίηση των μέτρων του Υπ. Υγείας για το Νοσοκομείο Αμμοχώστου, απευθύνει η ΤΕΒΕΑ

Εκκληση στους αρμόδιους φορείς όπως προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των εργασιών για τους δύο ορόφους του Νοσοκομείου Αμμοχώστου που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, απευθύνει η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωσή της η ΤΕΒΕΑ εκφράζει «την απόλυτη στήριξή της στο προσωπικό και τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου Αμμοχώστου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν από την πρώτη στιγμή που το Νοσοκομείο κλήθηκε να λειτουργήσει ως Νοσοκομείο Αναφοράς».

Η Εταιρεία καλεί «τους αρμόδιους φορείς όπως προχωρήσουν τάχιστα στην υλοποίηση των μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, στην ολοκλήρωση δηλαδή των εργασιών στον 2ο και 3ο όροφο του Νοσοκομείου, ούτως ώστε να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατό όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών της Επαρχίας Αμμοχώστου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE