ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Μανθάτης – Η προτεραιότητα του για το που να συνεχίσει την καριέρα του

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Μανθάτης – Η προτεραιότητα του για το που να συνεχίσει την καριέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού έλυσε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» και είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο 23χρονος εξτρέμ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Ανόρθωση, ενώ το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας έληγε το καλοκαίρι του 2021.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών να λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους, με τον Μανθάτη να έχει θέσει ως προτεραιότητα του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Μανθάτης – Η προτεραιότητα του για το που να συνεχίσει την καριέρα του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE