Ευχαριστίες στα 30 στελέχη του σωματεία που συνόδευσαν τους παίκτες – Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ για τα εκτός έδρας ματς

Ευχαριστίες στα 30 στελέχη του σωματεία που συνόδευσαν τους παίκτες – Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ για τα εκτός έδρας ματς

Ανακοίνωση από την ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου…

«Ένα ευχαριστώ στα 30 στελέχη του Σωματείου μας που συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές μας στον χθεσινό αγώνα.
Από η ώρα 12:00 στο Gate9 Fanclub και στην συνέχεια η ώρα 13:00 στη Κολεκτίβα “Το ’48”
για να συνοδεύσουν το λεωφορείο της ομάδας στο γηπεδο. Στήριξη καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα και στην συνέχεια η ώρα 18:00 μαζί με την ομάδα πίσω στη Λευκωσία.
Με απόφαση του Δ.Σ στα εκτός έδρας παιχνίδια, που δεν θα υπάρχει θέμα ασφάλειας της ομάδας, θα γίνετε κλήρωση μεταξύ των Μελών του Σωματείου για τα 30 εισιτήρια. Με αυτό τον τρόπο όλο και περισσότερα αδέλφια θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε εκτός έδρας παιχνίδι μέχρι την λήξη των μέτρων για τον κορωναϊό.
Ραντεβού την Κυριακή στο “Κερύνεια Επιστροφή”

The post Ευχαριστίες στα 30 στελέχη του σωματεία που συνόδευσαν τους παίκτες – Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ για τα εκτός έδρας ματς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE