O Κοεντράο βρήκε ομάδα μετά από 15 μήνες!

O Κοεντράο βρήκε ομάδα μετά από 15 μήνες!

Έπειτα από 15 μήνες που είχε μείνει ελεύθερος, χωρίς ομάδα, ο Φάμπιο Κοεντράο επέστρεψε για τέταρτη θητεία στη Ρίο Άβε.

Το καλοκαίρι του 2019, έχοντας αποχωρήσει από τη Ρίο Άβε, την ομάδα της καρδιάς του, ο Φάμπιο Κοεντράο είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και είχε φτάσει μέχρι και τη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Το deal δεν έγινε ποτέ κι έκτοτε ο διάσημος Πορτογάλος μπακ παρέμεινε χωρίς ομάδα για 15 μήνες, μέχρι να ανακοινωθεί ξανά από τον σύλλογο της πατρίδας του στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Στα 32 του χρόνια, ο άλλοτε αριστερός οπισθοφύλακας των Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό και Σπόρτιγνκ Λισαβόνας και διεθνής 52 φορές με την Πορτογαλία, επέστρεψε στο «λιμάνι» του, την ομάδα με την οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επαγγελματικό επίπεδο τον Μάιο του 2019 κι έτσι κάνει νέο ξεκίνημα μετά τη μακρά περίοδο απραξίας, στην τέταρτη θητεία του στο κλαμπ.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post O Κοεντράο βρήκε ομάδα μετά από 15 μήνες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE