HAPPY για Oυγγαρία και Σάλαι!

HAPPY για Oυγγαρία και Σάλαι!

Έχουν λόγο και στον Απόλλωνα να χαίρονται, για το ότι η Ουγγαρία θα διεκδικήσει μια θέση στα τελικά του Γιούρο το Καλοκαίρι του 2021. 

Ένας δικός του ποδοσφαιριστής, ο Αττίλα Σάλαι, αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος της ομάδας.

Θα είναι πολύ πιο ευχαριστημένοι, αν στις 12 Νοεμβρίου οι Μαγυάροι, καταφέρουν να νικήσουν στον τελικό με την Ισλανδία.

Ο 22χρονος σέντερ μπακ, αποτελεί τη δεδομένη στιγμή, το πιο ακριβό περουσιακό στοιχείο της Λεμεσιανής ομάδας.

Θα ανέβει ακόμα περισσότερο το κασέ του, αν το επόμενο καλοκαίρι αγωνιστεί στα τελικά της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης, σε εθνικό επίπεδο.

Η διοίκηση των κυανολεύκων, δεν το κρύβει, ότι ένας από τους λόγους που δεν θέλησαν να πουλήσουν φέτος τον Σάλαι, ήταν γιατί υπήρχε και υπάρχει η προοπτική να λάβει μέρος στο Γιούρο του 2021.

Bulgaria Hungary Euro 2020 Soccer | AP Sports | The Daily News

The post HAPPY για Oυγγαρία και Σάλαι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE