Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Μίλαν

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Μίλαν

Ο σέντερ-μπακ, Ματέο Γκάμπια, είναι ο τελευταίος παίκτης της Μίλαν που βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

 

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης, ο 20χρονος άσος διαγνώστηκε με κορωνοϊό ενώ βρισκόταν σε υποχρεώσεις με την Εθνική Ιταλίας κάτω των 21 ετών.

Ακόμα ένα πρόβλημα για τον τεχνικό των Rossoneri, Στέφανο Πιόλι, ενόψει του ντέρμπι με την Ιντερ μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων καθώς θετικός παραμένει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Πηγή: Sdna.gr

The post Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Μίλαν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE