Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας: Tρεις ομάδες στους 9 βαθμούς

Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας: Tρεις ομάδες στους 9 βαθμούς

Με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας τέσσερις ομάδες βρίσκονται στην κορυφή με απολογισμό δέκα βαθμούς.

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 του ΠΟ Ορμήδειας με τον Εθνικό Άσσιας, στους δέκα βαθμούς έφτασαν Πέγεια 2014 και Α.Λ.Σ. Ομόνοια 29ης Μαϊου που προχώρησαν με νίκες.

Κοντά ο Χαλκάνορας που επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Γερολάκκου και έφτασε στους εννέα βαθμούς.

Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής κατέγραψε 24 συνολικά τέρματα.

Στην επόμενη αγωνιστική θα έχουμε το ντέρμπι Πέγεια 2014 – Α.Λ.Σ. Ομόνοια 29ης Μαϊου, γηπεδούχος θα είναι ο ΠΟ Ορμήδειας με αντίπαλο την ΕΝΑΔ.

The post Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας: Tρεις ομάδες στους 9 βαθμούς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE