ΛΕΜΕΣΟΣ: Μίλησε η νεκροτομή της άτυχης 36χρονης – Που οφείλεται ο θάνατος της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μίλησε η νεκροτομή της άτυχης 36χρονης – Που οφείλεται ο θάνατος της

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού της σορρού της 36χρονης Iryna Hurskaya, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Κυριακής 11/10.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της 36χρονης οφείλεται σε στραγγαλισμό και πολλαπλές κακώσεις κεφαλής στην τραχυλική χώρα.

Την νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και η Αγγελική Παπέτα.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον Aisti Mikalauska, 29 ετών, από τη Λιθουανία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού για την υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι η 36χρονη εντοπίστηκε γύρω στις 12.15μ.μ. της Κυριακής (11/10) νεκρή στο σπίτι της, στη Λεμεσό, από μέλος της οικογένειάς της. 

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. 

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE