ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πεινά το μωρό μου» - Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής – BINTEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πεινά το μωρό μου» - Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής – BINTEO

Συγκλονίζουν τα όσα ανέφερε 58χρονη γυναίκα από τη Λευκωσία. Τα όσα είπε στην εκπομπή «Αιχμές» το απόγευμα της Τρίτης 13/10  πρέπει να διερευνηθούν καθώς φαίνεται πως δυστυχώς συμπολίτες μας όχι απλά δεν έχουν τα απαραίτητα, αλλά ούτε καν ένα πιάτο φαΐ.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με την κυρία Σκεύη, η οποία όπως δήλωσε εργάζεται σε αρτοποιείο στη Λευκωσία, ενώ και η ίδια είχε περάσει από τα φάσμα της φτώχειας, κάθε βράδυ ζει το δικό της δράμα, βλέποντας συνανθρώπους μας να ζητούν κάτι να φάνε.

«Θέλετε να μάθετε πως ζούνε οι άνεργοι…; Έρχεται άνθρωπος 55 χρονών με το αυτοκίνητο και μου λέει πεινώ. Και κάθε βράδυ εμείς οι χαμηλόμισθοι οι υπάλληλοι του δίναμε σνακ και γάλα από τη τσέπη μας» ανέφερε η κυρία Σκεύη η οποία ξέσπασε και έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

Συνέχισε η 58χρονη πως πρέπει το βράδυ, «οι Βουλευτές και οι γενικοί διευθυντές των Υπουργείων να βγουν έξω, να αφήσουν τα κρεββάτια τους» ενώ ανέφερε άλλο ένα τραγικό περιστατικό.

«Δεν μπορώ να βλέπω μια μάνα να μου λέει ότι το Γραφείο ευημερίας καθυστέρησε το επίδομα….και να μου λέει ‘πεινά το μωρό μου’ και να πηγαίνω στο αυτοκίνητό της και να βλέπω ένα μωρό εξαθλιωμένο γιατί κοιμάται στο Πάρκο της Αθαλάσσας…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE