ΛΕΜΕΣΟΣ: Κόκκινος συναγερμός στο Lady's Mile – Αγνοείται λουόμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κόκκινος συναγερμός στο Lady's Mile – Αγνοείται λουόμενος

(17:00) Κόκκινος συναγερμός σήμαινε στις ακτές του Ladys Mile στην Λεμεσό, μετά από πληροφορία ότι αγνοείται πρόσωπο εντός της θάλασσας. Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση.

Σε ανακοίνωση του Κέντρου Ερευνας και Διασώσης αναφέρεται ότι στις 13 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:05, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία ότι, άτομο ηλικίας 67 ετών αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή του Ladys Mile της Λεμεσού.

Το αγνοούμενο άτομο είχε μεταβεί στην εν λόγω περιοχή για κολύμπι από τις 08:00 το πρωί και μέχρι τις 15:00 δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, ενώ τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στην παραλία.

Ενεργοποιήθηκε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή πλωτά και πτητικά μέσα, τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας.

'Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και νεότερη πληροφόρηση θα σας γνωσθεί σε μεταγενέστερο στάδιο' καταλήγει η ανακοίνωση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE