ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Δεν είχε σταθερή εργασία όμως τον «έπιασαν» με 38 χιλιάδες ευρώ - Σύλληψη 26χρονου και 38χρονου για εμπόριο ναρκωτικών

Επ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Δεν είχε σταθερή εργασία όμως τον «έπιασαν» με 38 χιλιάδες ευρώ - Σύλληψη 26χρονου και 38χρονου για εμπόριο ναρκωτικών

Μετά από έρευνα της ΥΚΑΝ σε χωριό της ελεύθερης Αμμοχώστου 26χρονος άεργος φαίνεται να έβγαζε και με το παραπάνω τα προς το ζην από το εμπόριο ναρκωτικών.

Μέλη της ΥΚΑΝ μετά από αξιολόγηση πληροφοριών προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του 26χρονου και βρήκαν στην κατοχή του επιταγές και μετρητά ύψους 38.500 ευρώ συνολικά. Επίσης στην οικία του βρέθηκε ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα 300 περίπου γραμμαρίων μαριχουάνας.

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο νεαρός δεν έπεισαν τους ανακριτές της αστυνομίας, οι οποίοι φαίνεται να καταλήγουν στο γεγονός ότι ο 26χρονος ασχολείτο με το εμπόριο ναρκωτικών και όπως φαίνεται θησαύριζε ενώ δεν είχε και σταθερή εργασία.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν στην οικία του 13 επιταγές ύψους 33 χιλιάδων ευρώ στο όνομα του και άλλες 5500 ευρώ σε μετρητά.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου και προφυλακίστηκε για έξι ημέρες. Εναντίον του εξετάζεται το αδίκημα κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα άτομα, το αδίκημα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες πράξης αλλά και το αδίκημα προμήθειας ναρκωτικών από άλλα πρόσωπα.

Επίσης στην σύλληψη ενός 38χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ ως συνεργάτη του 26χρονου. Μετά από έρευνα σε μικρή αποθήκη σε αγροτική περιοχή κοντά στα χωριά Φρέναρος και Βρυσούλλες βρέθηκαν σύνεργα που χρησιμοποιούνται για την αποξήρανση κάνναβης, ενώ υπήρχε στον χώρο και ποσότητα κάνναβης.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε και αυτός στο δικαστήριο και προφυλακίστηκε για έξι ημέρες ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται καθώς αναζητούνται συνεργάτες και προμηθευτές τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top