ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ‘Εκτοξεύθηκαν’ τα νέα κρούσματα- Η ανακοίνωση της Τρίτης 13/10

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ‘Εκτοξεύθηκαν’ τα νέα κρούσματα- Η ανακοίνωση της Τρίτης 13/10

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 την Τρίτη 13/10.

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3,645 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 62 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ‘Εκτοξεύθηκαν’ τα νέα κρούσματα- Η ανακοίνωση της Τρίτης 13/10 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE