Σε καραντίνα το προσωπικό Εθνικής ομάδας

Σε καραντίνα το προσωπικό Εθνικής ομάδας

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα και της Εθνικής ομάδας της Ισλανδίας, λίγο πριν την αναμέτρηση με το Βέλγιο για το Nations League.

Ολα τα μέλη του προσωπικού, πλην του τεχνικού τιμ και των παικτών, της Εθνικής Ισλανδίας τέθηκαν σε απομόνωση εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (14/10) για το Nations League με το Βέλγιο στο Ρέϊκιαβικ, καθώς μέλος του προσωπικού βρέθηκε θετικός στον COVID-19, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας την Τρίτη (13/10).

«Η ομάδα ελέγχου μόλυνσης του Εθνικού Επιτρόπου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι ολόκληρο το προσωπικό της εθνικής ομάδας ανδρών θα απομονωθεί λόγω της μόλυνσης ενός υπαλλήλου με κορωνοϊό» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, δεν υπάρχει καμία ένδειξη μετάδοσης του ιού μεταξύ των παικτών και κανένα σημάδι ότι η αναμέτρηση με το Βέλγιο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί».

Πηγή: www.sdna.gr

The post Σε καραντίνα το προσωπικό Εθνικής ομάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE