ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 29χρονος που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 29χρονος που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 29χρονος καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από χώρα της ΕΕ και συνελήφθη την Τρίτη 13/03.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, από το οποίο ζήτησε χρόνο για την υπεράσπιση του. Το Δικαστήριο κατόπιν τούτου ανέβαλε την υπόθεση για τις 20.10.2020 και διέταξε όπως ο 29χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πάφο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείτο από τις αρχές ευρωπαϊκής χώρας για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση απάτης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.