Η ΑΠΟΦΑΣΗ του αθλητικού δικαστή για το Γιουβέντους-Νάπολι

Η ΑΠΟΦΑΣΗ του αθλητικού δικαστή για το Γιουβέντους-Νάπολι

Η Νάπολι δεν παρουσιάστηκε στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους και η «Μεγάλη Κυρία» έπειτα από απόφαση του αθλητικού δικαστή πήρε το ματς στα «χαρτιά» με 3-0.

Η Γιουβέντους περίμενε τα 45 λεπτά που προβλέπει ο κανονισμός, η Νάπολι βεβαίως δεν εμφανίστηκε ποτέ και ο αγώνας κατοχυρώθηκε με 3-0 υπέρ των Μπιανκονέρι. Αυτό επιβεβαίωσε και με την απόφασή του ο αθλητικός δικαστής. Ειδικότερα, ο Τζεράρδο Μαστραντρέα εφάρμοσε το άρθρο 10 του αθλητικού ποινικού κώδικα, μιας και δεν υπήρχε “ανωτέρα βία” για τη μη παρουσία των Ναπολιτάνων στο «Allianz Stadium». Παράλληλα, αφαιρείται κι ένας βαθμός από τη Νάπολι, αν και ο Ντε Λαουρέντις τόνισε πως θα προσφύγει στο Ομοσπονδιακό Εφετείο.

gazzetta.gr

The post Η ΑΠΟΦΑΣΗ του αθλητικού δικαστή για το Γιουβέντους-Νάπολι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.