Η ΑΠΟΦΑΣΗ του αθλητικού δικαστή για το Γιουβέντους-Νάπολι

Η ΑΠΟΦΑΣΗ του αθλητικού δικαστή για το Γιουβέντους-Νάπολι

Η Νάπολι δεν παρουσιάστηκε στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους και η «Μεγάλη Κυρία» έπειτα από απόφαση του αθλητικού δικαστή πήρε το ματς στα «χαρτιά» με 3-0.

Η Γιουβέντους περίμενε τα 45 λεπτά που προβλέπει ο κανονισμός, η Νάπολι βεβαίως δεν εμφανίστηκε ποτέ και ο αγώνας κατοχυρώθηκε με 3-0 υπέρ των Μπιανκονέρι. Αυτό επιβεβαίωσε και με την απόφασή του ο αθλητικός δικαστής. Ειδικότερα, ο Τζεράρδο Μαστραντρέα εφάρμοσε το άρθρο 10 του αθλητικού ποινικού κώδικα, μιας και δεν υπήρχε “ανωτέρα βία” για τη μη παρουσία των Ναπολιτάνων στο «Allianz Stadium». Παράλληλα, αφαιρείται κι ένας βαθμός από τη Νάπολι, αν και ο Ντε Λαουρέντις τόνισε πως θα προσφύγει στο Ομοσπονδιακό Εφετείο.

gazzetta.gr

The post Η ΑΠΟΦΑΣΗ του αθλητικού δικαστή για το Γιουβέντους-Νάπολι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE