Η Γιουβέντους θα διεκδικήσει τα «χαμένα» πρωταθλήματα

Η Γιουβέντους θα διεκδικήσει τα «χαμένα» πρωταθλήματα

Η Γιουβέντους δίνει τη μάχη της και δεν παραιτείται από το θέμα των «χαμένων» πρωταθλημάτων εξαιτίας του σκανδάλου «Calciopoli».

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, δεν αφήνει τη μάχη για να πάρει ξανά τα δυο πρωταθλήματα που της αφαιρέθηκαν για τις σεζόν 2004/05 και 2005/06. Αλλωστε, αυτό τόνισε η διοίκηση απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις μετόχων «Ολο αυτό τον καιρό έχουμε πραγματοποιήσει όλες τις ενέργειες για την προστασία του συλλόγου, για να αποκτήσουμε όσα πρέπει. Περιμένουμε τον καθορισμό των προσφυγών. Ειδικότερα, προσφύγαμε πρόσφατα κατά της απόφασης των οργάνων αθλητικής δικαιοσύνης και της Coni. Οποιαδήποτε προσπάθεια για την απόκτηση της αλλαγής των τίτλων πρωταθλήματος θα γίνει σίγουρα από την ομάδα» τονίζουν οι άνθρωποι της Γιούβε.

gazzetta.gr

The post Η Γιουβέντους θα διεκδικήσει τα «χαμένα» πρωταθλήματα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE