ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετέτρεψαν σε ρινγκ το γήπεδο - Στο Νοσοκομείο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετέτρεψαν σε ρινγκ το γήπεδο - Στο Νοσοκομείο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ της Αλκής Ορόκλινη και του Ονήσιλου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) στο γήπεδο ‘Αμμόχωστος’, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.

Με την λήξη του αγώνα ο οποίος εξήλθε ισόπαλος 1-1, παίκτες και παράγοντες μετέτρεψαν το γήπεδο σε ρινγκ, ενώ αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Παράλληλα, αστυνομικός που δεν ήταν σε υπηρεσία και βρισκόταν με πολιτική περιβολή στο γήπεδο, προσπάθησε να βοηθήσει τον συνάδελφο του, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ενώ ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και παρέμεινε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE