Ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε θέση για τις φήμες περί επεισοδίου με Σόλσκιερ

Ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε θέση για τις φήμες περί επεισοδίου με Σόλσκιερ

Το σοβαρό επεισόδιο που τον ήθελαν να έχει με τον προπονητή του, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, διέψευσε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, θέλησε να διαψεύσει άμεσα τα όσα γράφτηκαν γύρω από το όνομά του αλλά και του Σόλσκιερ. Δημοσιεύματα, μετά την βαριά ήττα με 6-1 από την Τότεναμ, ανέφερε πως οι δύο άνδρες είχαν ένα σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, η σοβαρότητα του επεισοδίου ήταν τόσο μεγάλη, που η διοίκηση της Γιουνάιτεντ, σκεφτόταν την άμεση απομάκρυνση του Νορβηγού από τον πάγκο της ομάδας.

«Μη χρησιμοποιείτε το όνομα του, των συμπαικτών του ή του προπονητή μου για να δημιουργήσετε προβλήματα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική και η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει απαντήσεις από τον επόμενο αγώνα», ήταν χαρακτηριστικά, τα λόγια του Μπρούνο Φερνάντες.

gazzetta.gr

The post Ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε θέση για τις φήμες περί επεισοδίου με Σόλσκιερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.