ΛΑΡΝΑΚΑ-Επεισόδια 'Αμμόχωστος': Τσεκάρει τα ονόματα στη λίστα η Αστυνομία – Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις

ΛΑΡΝΑΚΑ-Επεισόδια 'Αμμόχωστος': Τσεκάρει τα ονόματα στη λίστα η Αστυνομία – Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις

Πονοκέφαλο προκαλούν στις Αρχές τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ της Αλκής Ορόκλινη και του Ονήσιλου, το απόγευμα της Τετάρτης 14/10 στο γήπεδο Αμμόχωστος, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει ποιοι συμμετείχαν στα επεισόδια μέσω της λίστας των 30 ατόμων που είχαν δηλώσει η δύο ομάδες (ήταν κεκλεισμένων ο αγώνας), ενώ δεν αποκαλείται να προκύψουν και άλλες συλλήψεις εκτός από ένα άτομο που συνέλαβαν οι Αρχές.

Θυμίζουμε ότι επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα, ενώ αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο προσπάθησε να κατεβάσει τα πνεύματα και είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Όπως αναφέραμε ο Αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και παρέμεινε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE