ΛΑΡΝΑΚΑ-Επεισόδια «Αμμόχωστος»: Τσεκάρει τα ονόματα στη λίστα η Αστυνομία – Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις

ΛΑΡΝΑΚΑ-Επεισόδια «Αμμόχωστος»: Τσεκάρει τα ονόματα στη λίστα η Αστυνομία – Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις

Πονοκέφαλο προκαλούν στις Αρχές τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ της Αλκής Ορόκλινη και του Ονήσιλου, το απόγευμα της Τετάρτης 14/10 στο γήπεδο Αμμόχωστος, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει ποιοι συμμετείχαν στα επεισόδια μέσω της λίστας των 30 ατόμων που είχαν δηλώσει η δύο ομάδες (ήταν κεκλεισμένων ο αγώνας), ενώ δεν αποκαλείται να προκύψουν και άλλες συλλήψεις εκτός από ένα άτομο που συνέλαβαν οι Αρχές.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ

 

Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο - Ενημέρωσε τα μέλη ο ΠτΔ

Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο - Ενημέρωσε τα μέλη ο ΠτΔ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη.

The post ΛΑΡΝΑΚΑ-Επεισόδια «Αμμόχωστος»: Τσεκάρει τα ονόματα στη λίστα η Αστυνομία – Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις