ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νοσηλευτής θετικός στον ιό- Πονοκέφαλος η παρουσία του σε δεξίωση αρραβώνων

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νοσηλευτής θετικός στον ιό- Πονοκέφαλος η παρουσία του σε δεξίωση αρραβώνων

Κρατούμενος από τη Λεμεσό, οδηγήθηκε την Πέμπτη 15/10 στα κρατητήρια Πόλης Χρυσοχούς τα οποία έχουν οριστεί ως κρατητήρια αναφοράς. Ο κρατούμενος παρουσίαζε συμπτώματα κορωνοϊού και ύστερα από τεστ που υποβλήθηκε βρέθηκε θετικός στην Covid-19.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία , ο κρατούμενος απομονώθηκε στο κελί του και αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή τα σχετικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και λήφθηκαν όλα τα μέτρα τόσο για απολύμανση του σταθμού όσον και για προστασία των υπόλοιπων κρατουμένων και του προσωπικού.

Αργότερα αναμένεται να οδηγηθεί με ασθενοφόρο σε ειδικό χώρο στην Ορόκλινη μέχρι την απόλυση του.  
 
 Επίσης , στο Νοσοκομείο Αναφοράς διακομίσθηκε  νεαρός νοσηλευτής από την Πάφο ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο  νοσηλευτής ο οποίος εργάζεται στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς παρουσίασε συμπτώματα με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Αναφοράς στην Αμμόχωστο.

Ήδη στο Νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς τέθηκαν σε καραντίνα δύο γιατροί και άλλοι συνάδελφοι, ενώ η λίστα ιχνηλάτησης είναι αρκετά μεγάλη αφού τις προηγούμενες ημέρες ο νοσηλευτής μετείχε σε δεξίωση αρραβώνων με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE