ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση: To γόητρο, η ψυχολογία και τα… σκαμπανεβάσματα

Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση: To γόητρο, η ψυχολογία και τα… σκαμπανεβάσματα

Nέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση κοντράρονται στο «Αμμόχωστος» για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος (17/10-18:00).

Οι ερυθρόλευκοι μετά τα όσα αντιμετώπισαν με τον κορωνοϊό, θα έχουν ξανά μια «γεμάτη» αποστολή με σκοπό να πάρουν το Βαρωσιώτικο ντέρμπι. Η πραγματικότητα είναι πως στη Νέα Σαλαμίνα, οι 3 βαθμοί σε αυτά τα τέσσερα ματς και η προτελευταία θέση, δεν αφήνουν κανένα ικανοποιημένο, όμως, πρέπει να βρουν τον τρόπο για να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους. Η ομάδα της Αμμοχώστου προέρχεται από την ήττα απέναντι στην Πάφο και χρειάζεται μια καλή εμφάνιση για να πάρει τα πάνω της.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του (στο παιχνίδι με την Πάφο δεν ήταν λόγω καραντίνας), και θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν πράξη τα λόγια του. Γνωρίζει πως θα είναι δύσκολο το έργο της Νέας Σαλαμίνας, αλλά αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να κυνηγήσουν τη νίκη.

Από την άλλη, η Ανόρθωση θέλει με τη σειρά της να παρουσιαστεί καλύτερη, αφού, παρά τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, η παρουσία της ομάδας, δεν άφησε ενθαρρυντικά μηνύματα.

Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια, καλείται να εμφανιστεί σε καλό βράδι αν θέλει να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι. Ο Γεωργιανός κόουτς, προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του και ζήτησε από αυτούς το τρίποντο, όπως άλλωστε, είναι ο στόχος σε κάθε αναμέτρηση.

Η Κυρία, θέλει να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση, μετά από πέντε αγώνας έχοντας 10 πόντους.

Πάντως, αμφότερες, οι ομάδες είχαν σκαμπανεβάσματα στις αποδόσεις τους, όμως, μια νίκη σε ένα ντέρμπι δίνει πάντα διαφορετική ψυχολογία και δυναμική για τη συνέχεια, πόσο μάλλον, σε ένα Βαρωσιώτικο ματς που πάντα παίζει ρόλο και το γόητρο.

Καταλαβαίνει κανείς, πως με ενδεχόμενο τρίποντο, κάποιας ομάδας, οι ποδοσφαιριστές θα… βγάλουν φτερά στα πόδια, καθώς, θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.

 

The post Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση: To γόητρο, η ψυχολογία και τα… σκαμπανεβάσματα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top