Χρ. Χριστοδούλου: «Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν και τους το πιστώνουμε»

Χρ. Χριστοδούλου: «Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν και τους το πιστώνουμε»

Όλα όσα είπε ο Xριστόδουλος Χριστοδούλου, βοηθός προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, με το τέλος του ντέρμπι ενάντια στην Ανόρθωση.

Δεν ήταν στη διάσκεψη τύπου Πάμπος Χριστοδούλου διότι δέχθηκε κόκκινη κάρτα και τιμωρήθηκε.

Οι δηλώσεις του: 

«Πρώτα θέλω να πω ότι ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας. Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε την ομάδα σε καλό αγωνιστικό ρυθμό αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές έλειψαν για 15 ημέρες. Μείναμε πίσω νωρίς, ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε αφού είμασταν πίσω σε αγωνιστικό ρυθμό. Μετά καταφέραμε να μειώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασιστικά, έγιναν κάποια ατομικά λάθη και δεχτήκαμε ακόμη δύο γκολ. Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν και τους το πιστώνουμε. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε. Στόχος μας να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Δεχτήκαμε γκολ από τρεις στατικές φάσεις, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν το πρώτο πέναλτι. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και έμεινε εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης καλώ τον κόσμο να συνεχίσει να μας στηρίζει».

The post Χρ. Χριστοδούλου: «Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν και τους το πιστώνουμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE