ΤΖΟΚΕΡ: Δύο δελτία κερδίζουν από €500.000 – Τυχερό δελτίο στη Λεμεσό

ΤΖΟΚΕΡ: Δύο δελτία κερδίζουν από €500.000 – Τυχερό δελτίο στη Λεμεσό

Δύο (2) τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 1η κατηγορία(5+1) κατά τη τελευταία διαλογή της 3139ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζουν το ποσό των €500.000 το καθένα.

Επίσης, οχτώ (8) τυχερά δελτία βρέθηκαν στη 2η κατηγορία (5), τα οποία κερδίζουν το ποσό των €100.000,00. Πενταπλό δελτίο μάλιστα, βρέθηκε σε πρακτορείο στη Γερμασόγεια της Λεμεσού.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΤΡΙΤΗΣ 03/11/2026 είναι €1.000.000 τουλάχιστον.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE