Προχωρά η ανάπλαση της οδού Τσερίου

Προχωρά η ανάπλαση της οδού Τσερίου

Yπογράφηκε σήμερα Δευτέρα (19/10) συμφωνία ανάμεσα στον Δήμο Στροβόλου και την εταιρεία ASCE Consultants, για την ετοιμασία μελέτης για το έργο της οδού Τσερίου.

Σε σημερινή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και ο διευθυντής της ASCE Consultants Παναγιώτης Κολιαντρής υπέγραψαν συμβόλαιο, το οποίο προνοεί την ετοιμασία Ρυθμιστικού Σχεδίου και Κατασκευαστικών Σχεδίων για την ανάπλαση της οδού Τσερίου.

Το Ρυθμιστικό Σχέδιο βασίζεται στα νέα σχέδια για την οδό Τσερίου που ετοιμάστηκαν από την εταιρεία Andreas Markides Associates, για έναν πιο ανθρωποκεντρικό δρόμο.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, που περιλαμβάνεται στη συμφωνία, οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν εντός του φθινοπώρου του 2021.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE