Τα ζευγάρια της Α΄ φάσης του κυπέλλου Γ΄ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ – Οι ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα

Τα ζευγάρια της Α΄ φάσης του κυπέλλου Γ΄ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ – Οι ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν (μονοί αγώνες):

Κόρνος FC – Όλυμπος Ξυλοφάγου
ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς – ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαίου
ΠΟ Ορμήδειας – Γεροσκήπου FC
Ορόκλινη / Τρούλλοι FC – ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου
ΑΠΟΝΑ – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς
ΜΕΑΠ – Εθνικός Άσσιας

Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση οι ακόλουθες ομάδες:

ΑΜΑΘΟΥΣ Αγίου Τύχωνα, ΕΛΗΑ Λυθροδόντα, ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη, ΗΡΑΚΛΗΣ Γερολάκκου, Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών, ΠΕΓΕΙΑ 2014, ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου, ΕΘΝΙΚΟΣ Λατσιών, ΘΟΙ / ΑΕΚ Λειβαδιών.
Πηγή: www.cfa.com.cy

The post Τα ζευγάρια της Α΄ φάσης του κυπέλλου Γ΄ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ – Οι ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE