ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αρχίζουν τα έργα στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς - Παραλιμνίου

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αρχίζουν τα έργα στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς - Παραλιμνίου

Εργασίες θα διεξάγονται από το βράδυ της Δευτέρας, μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Παραλιμνίου, για συντήρηση του οδοστρώματος. 

Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 7.00 το βράδυ, μέχρι και τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, καθημερινά, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.
 
Θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο προς Ξυλοτύμπου, μέχρι και την έξοδο προς Βορόκληνη, στην κατεύθυνση από Λάρνακα προς Παραλίμνι.
 
Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες πορείας προς Παραλίμνι, για απόσταση τριών χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα πορείας προς Λάρνακα, που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση της κυκλοφορίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Ο Τραμπ χαρακτήρισε την επίθεση «πολύ επιτυχημένη»

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Ο Τραμπ χαρακτήρισε την επίθεση «πολύ επιτυχημένη»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE