Διαδικασία επί παραβάσει κατά Κύπρου και Μάλτας για τα διαβατήρια θα ξεκινήσει αύριο η Κομισιόν

Διαδικασία επί παραβάσει κατά Κύπρου και Μάλτας για τα διαβατήρια θα ξεκινήσει αύριο η Κομισιόν

To Κολέγιο των Επιτρόπων συζήτησε για τα προγράμματα απόδοσης υπηκοότητας της Κύπρου και της Μάλτας ενόψει εκκίνησης διαδικασιών επί παραβάσει που θα επισημοποιηθούν αύριο, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μάρος Σεφτσοβιτς. 

Ο Μάρος Σέφτσοβιτς προέβη στην ανακοίνωση καθώς ενημέρωνε τον Τύπο στις Βρυξέλλες για τη συζήτηση του Κολεγίου των Επιτρόπων που είχε μόλις ολοκληρωθεί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις

LIVE: Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE