ΟΜΟΝΟΙΑ – ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Ανένδοτοι στην Ισπανία: «Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ανοίξουν τα γήπεδα»

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Ανένδοτοι στην Ισπανία: «Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ανοίξουν τα γήπεδα»

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, η Κυβέρνηση της Ισπανίας επιμένει πως «δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μερικό άνοιγμα των σταδίων καθώς η συχνότητα εξάπλωσης του κορωνοϊού υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια που έχει θέσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας».

Αφορμή για να «φουντώσει» εκ νέου η συζήτηση στάθηκαν τα όσα δήλωσε ο Σύμβουλος Αθλητισμού της Junta de Andalucía και ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής μπάσκετ, Javier Imbroda, ο οποίος πρότεινε ο αγώνας της Σεβίλλης με τη Ρεν την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, το Γρανάδα – ΠΑΟΚ και Γρανάδα – Ομόνοια για το Europa League και η αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Γερμανία στις 17/11 για το Nations League να διεξαχθούν με παρουσία κόσμου.

«Προτείνουμε να υπάρχουν 2.500 θεατές σε γήπεδο χωρητικότητας 60.000. Υπάρχει περισσότερο από αρκετός χώρος και απόσταση για να τηρούνται τα μέτρα. Οι προτάσεις μας είναι αρκετά λογικές και τις κάνουμε επειδή υπάρχει ο φόβος για νέα πανδημία. Οι προφυλάξεις είναι απαραίτητες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε. Αυτός ο ιός δεν μπορεί να μας παραλύσει και να μας περιορίσει. Ο περιορισμός είναι ένας θρίαμβος για τον ιό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η Κυβέρνηση της Ισπανίας παραμένει ανένδοτη, απαντώντας πως: «Δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά, η απόφαση της Κυβέρνησης παραμένει και είναι αυτή που μεταφέρθηκε στον Αλεξάντερ Τσεφερίν την προηγούμενη εβδομάδα. Η Κυβέρνηση της Ισπανίας αποκλείει σθεναρά το άνοιγμα των γηπέδων για τους οπαδούς και το ευρύ κοινό. Είναι πολύ απίθανο αυτή η θέση να αλλάξει φέτος. Η κυβέρνηση της Ισπανίας θα ήθελε παρά πολύ να ανοίξει τα γήπεδα για τους φιλάθλους, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να το κάνει».

The post ΟΜΟΝΟΙΑ – ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Ανένδοτοι στην Ισπανία: «Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ανοίξουν τα γήπεδα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE