Τέτοια ώρα οι Ομονοιάτες…

Τέτοια ώρα οι Ομονοιάτες…

Τέτοια ώρα, τέτοια ιστορική μέρα οι Ομονοιάτες θα προετοιμάζονταν για να πάνε στο ΓΣΠ, όμως ο… κορωνοϊός δεν τους το επιτρέπει.

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα σε ευρωπαϊκό όμιλο στην ιστορία της και όμως ο κόσμος της δεν θα είναι εκεί.

Οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας και με βάση τα νέα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού ο πράσινος λαός δεν θα μπορεί να είναι στο γήπεδο ούτε με Αϊντχόφεν, αλλά ούτε και με Γρανάδα στις 5/11.

Σίγουρα είναι μια ιστορική στιγμή και σίγουρα το ΓΣΠ θα γέμιζε από άκρη σε άκρη. Όμως και ο Μπεργκ το είπε χθες με λίγα και καλά λόγια: «Είναι λυπηρό όμως ξέρουμε ότι μας παρακολουθούν, ξέρουμε ότι μας ακολουθούν πιστά όμως είναι κρίμα όχι μόνο για εμάς τους παίκτες και τους προπονητές αλλά και για τον κόσμο που δεν θα ζήσει από κοντά αυτή την εμπειρία».

Πλέον η ελπίδα των Ομονοιατών είναι να μην υπάρξουν νέα μέτρα στις 3 Δεκεμβρίου όταν η Ομόνοια θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.

The post Τέτοια ώρα οι Ομονοιάτες… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE