ΠΡΟΣΟΧΗ: Εντοπίστηκε επικίνδυνη ουσία σε λάδι - Έκκληση στους καταναλωτές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εντοπίστηκε επικίνδυνη ουσία σε λάδι - Έκκληση στους καταναλωτές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κυκλοφορία σησαμελαίου στην κυπριακή αγορά στο οποίο έχει εντοπιστεί η ουσία οξείδιο του αιθυλενίου.

Το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου έχουν λάβει σχετική ενημέρωση από την Ιταλική Αρμόδια Αρχή, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σύμφωνα με την οποία στο πιο κάτω αναφερόμενο τρόφιμο έχει εντοπιστεί η ουσία οξείδιο του αιθυλενίου, κατά παράβαση των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας των τροφίμων.

Τρόφιμο: Σησαμέλαιο

Εμπορική επωνυμία: Crudigno

Βάρος: 500 ml

Αριθμός Παρτίδας: 2002306

Ημερομηνία ελάχιστης

διατηρησιμότητας: 23/07/2021

Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχουν εντοπιστεί οποιεσδήποτε ποσότητες του συγκεκριμένου τροφίμου είτε στην εταιρεία διανομής είτε στους χώρους πώλησης, διαφαίνεται πως κάποια ποσότητα του συγκεκριμένου προϊόντος ενδέχεται να βρίσκεται στην κατοχή καταναλωτών. Ως εκ τούτου, καλούνται οι καταναλωτές που πιθανόν να έχουν αγοράσει το εν λόγω προϊόν, όπως αποφύγουν να το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν στους χώρους από όπου το αγόρασαν.

Παρακάτω παρατίθενται φωτογραφίες του τροφίμου για εύκολη αναγνώριση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE