ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι έντονες πιέσεις έφεραν άνοιγμα και των malls - Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι έντονες πιέσεις έφεραν άνοιγμα και των malls - Όλες οι λεπτομέρειες

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ένα από τα ζητήματα που αιωρούνταν αφορούσε και το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων.

Η μεγάλη ανατροπή όμως αφορούσε και το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου που μετατέθηκε τελικά για τη Δευτέρα 8/2 και όχι για την ερχόμενη Δευτέρα 1/2 Φεβρουαρίου όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Αυτο φέρεται να έρχεται σε σύμπλευση και με το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων (malls) που επιστρέφουν σε πλήρη λειτουργία (χωρίς όμως τους χώρους εστίασης) την ίδια ημερομηνία με τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, δηλαδή την 8η Φεβρουαρίου.

Ουσιαστικά το μοναδικό άνοιγμα που αφορά μικρά καταστήματα ή υπηρεσίες και θα εκκινήσει κανονικά τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου αφορά κουρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και δερματοστιξίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE