Όσα είπε η Δρ. Κολιού για την αύξηση των SMS - Πονοκέφαλος με τις μεταλλάξεις – Γυμναστήρια και θέατρα στις επόμενες χαλαρώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσα είπε η Δρ. Κολιού για την αύξηση των SMS  - Πονοκέφαλος με τις μεταλλάξεις – Γυμναστήρια και θέατρα στις επόμενες χαλαρώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δυο SMS πρέπει να παραμείνουμε τόνισε η Δρ. Μαρία Κολιού, ενώ την ίδια ώρα είπε πως πρέπει να λάβουμε σοβαρά στα υπόψιν μας τις μεταλλάξεις του ιού που παρουσιάζονται στην Ευρώπη, αναφέροντας πως μπορεί να τις έχουμε και στην Κύπρο.

Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των γυμναστήριων, όσο και για την επανέναρξη των προπονήσεων στη Β’ κατηγόρια, δήλωσε πως θα μπορούσαν να τηρήσουν το πρωτόκολλο της ΚΟΠ.

Παράλληλα ανέφερε πως το θέατρα είναι ένας χώρος που τηρούνται εξαιρετικά τα πρωτόκολλα και το άνοιγμα τους θα μπορούσε να είναι μέσα στις επόμενες χαλαρώσεις.

Την ίδια ώρα είπε πως θα αργήσουμε να έχουμε εικόνα για απόδοση των μέτρων, αναφέροντας ως παράδειγμα τα μέτρα του Δεκεμβρίου που τώρα άρχισαν αν αποδίδουν.

Δείτε τις δηλώσεις της στην κρατική τηλεόραση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE