Συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στη Λευκωσία η Μαρία Άνχελα Ολγκίν - Ποιους θα δει
Η προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στην Λευκωσία.
Για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών το Σάββατο (13/2 – 18:00) η Sabbianco Ανόρθωση ψάχνει το 15/15 υποδεχόμενη το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι οριστικά πρώτη και έχει προκριθεί στους τελικούς, ενώ η πανεπιστημιακή ομάδα είναι τρίτη. Το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ΑΠΟΕΛ – Παρνασσός έχει αναβληθεί για τις 20 Φεβρουαρίου.
To παιχνίδι Παρνασσός Στροβόλου – Sabbianco Ανόρθωση που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθεί αφού στις 19 και 20 Φεβρουαρίου οι κυανόλευκοι θα παίξουν με την αυστριακή SC Kelag Ferlach για τους «16» του EHF European Cup. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο Α.Τ.Ι. και ξεκινούν στις 20:15.
Η Συνέχεια
– Για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών την Κυριακή (14/2 – 16:00) ο Προοδευτικός Πάφου φιλοξενεί σε εξ αναβολής αγώνα τον ΑΟ Αραδίππου, αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει αφού η ομάδα της Αραδίππου είναι τέταρτη και η ομάδα της Πάφου πέμπτη.
The post Δυο αγώνες το Σαββατοκύριακο appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις