ΔΡ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Όσα είπε για εστίαση, γάμους και σχολεία – Τι «ξεκλειδώνει» τελικά στις επόμενες χαλαρώσεις – Βίντεο

ΔΡ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Όσα είπε για εστίαση, γάμους και σχολεία – Τι «ξεκλειδώνει» τελικά στις επόμενες χαλαρώσεις – Βίντεο

Σταδιακά πρέπει να προχωρήσουν οι χαλαρώσεις, καθώς ακόμα βρισκόμαστε σε χειμερινούς μήνες, αλλά υπάρχει και η αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων στην Λεμεσό. Ανησυχία εκφράζει ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», υπάρχουν κρούσματα στα σχολεία και συγκεκριμένα σε τελειόφοιτους: «Στα σχολεία τηρούνται τα πρωτόκολλα, ωστόσο οι μαθητές είναι σε κάποια ηλικία και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνουν τα απογεύματα

Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα της εστίασης ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης δήλωσε πως δεν αποφασίστηκε αν το «ξεκλείδωμα» θα είναι στην αρχή ή στην μέση των χαλαρώσεων. Παράλληλα σημείωσε πως αν ήταν μόνο δική του η απόφαση θα περίμενε ένα χρονικό διάστημα ακόμα και το άνοιγμα εστιατορίων και καφετεριών.

Τέλος αναφέρθηκε στους γάμους και τις δεξιώσεις, τονίζοντας πως στα μέσα Απριλίου, ίσως μπορούν να πραγματοποιούνται, δεδομένου πως θα φτιάξει και ο καιρός και θα πέσει αρκετά ο αριθμός των κρουσμάτων.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορική μέρα για την Κύπρο - Σημαντικές αλλαγές στο εκλογικό σύστημα - «Πράσινο» βουλής για αυτόματη εγγραφή στον κατάλογο

ΠτΔ: Ιστορική μέρα για την Κύπρο - Σημαντικές αλλαγές στο εκλογικό σύστημα - «Πράσινο» βουλής για αυτόματη εγγραφή στον κατάλογο

Σημαντικές αλλαγές στο εκλογικό σύστημα της Κυπριακής Δημοκρατίας επιφέρει η ψήφιση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων σειράς νομοσχεδίων και προτάσεων νόμου, που στόχο έχουν τη διεύρυνση της συμμετοχής στις εκλογές και τον εκσυγχρονισμό της σχετικής νομοθεσίας. Το πακέτο των εκλογικών αυτών νομοσχεδίων ψηφίστηκε ομόφωνα και αφορά, μεταξύ άλλων, δικαίωμα ψήφου από τα 17 χρόνια, αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους κ.ά. με καθολική εφαρμογή στις προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE