Πονοκέφαλος με τα 272 κρούσματα - Πως επηρεάζει το άνοιγμα της εστίασης στις 16 Μαρτίου

Πονοκέφαλος με τα 272 κρούσματα - Πως επηρεάζει το άνοιγμα της εστίασης στις 16 Μαρτίου

Πονοκέφαλος επικρατεί στους αρμόδιους μετά τον χθεσινό (26/02), αριθμό κρουσμάτων που ανακοινώθηκε. Συγκεκριμένα τα 272 κρούσματα της Παρασκευής δείχνουν πισωγύρισμα, ενώ την ίδια ώρα επιβεβαιώθηκαν και οι προβλέψεις για αύξηση μετά τις πρώτες χαλαρώσεις.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα άρχισαν να αλλάζουν οι σκέψεις για άνοιγμα των χώρων εστίασης στις 16 Μαρτίου όπως μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύματος αλλά και οι μεταλλάξεις, είναι αυτά που κάνουν την επιδημιολογική ομάδα να σκέφτεται ξανά πως θα προχωρήσουν οι χαλαρώσεις.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται να παρατηρείται η αύξηση την Λεμεσό, με τους επιστήμονες να ψάχνουν το γιατί.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, Κωνσταντίνος Τσιούτη, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση πως υπάρχει ενδεχόμενη επέκταση των μέτρων και συγκεκριμένα της χρήσης SMS μέχρι το τέλος Μαρτίου. Συγκεκριμένα ο κ.Τσιούτης όμως ανέφερε πως 2 μηνύματα είναι αρκετά, αφού όλος ο κόσμος μπορεί να πάει στη δουλειά του με έντυπο.

Επίσης είπε πως η ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας μπορεί να μεταφερθεί από τις 21:00 -που είναι τώρα- στις 23:00 ή τις 00:00 χωρίς την απαλοιφή των μηνυμάτων τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE