Σταδιακή επαναφορά των σχολικών διαδρομών της Cyprus Public Transport

Σταδιακή επαναφορά των σχολικών διαδρομών της Cyprus Public Transport

Εν αναμονή της επαναλειτουργίας όλων των βαθμίδων των σχολείων στις 16 Μαρτίου 2021, η Cyprus Public Transport προετοιμάζεται και σταδιακά επαναφέρει τις υπηρεσίες της προς τους μαθητές.

Αυτή τη στιγμή, τα λεωφορεία επιτρέπεται να κυκλοφορούν με το 50% της χωρητικότητάς τους. Η CPT έχει διενεργήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους προκειμένου να διασφαλίσει την τήρηση των κανονισμών που έχει ορίσει η κυπριακή κυβέρνηση και είναι έτοιμη να παρέχει ασφαλείς και άνετες διαδρομές σε όλους τους μαθητές.

Το πρόγραμμα της απολύμανσης των οχημάτων, αλλά και των σταθμών, το οποίο έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, παρακολουθείται και εφαρμόζεται αυστηρά.

Η Cyprus Public Transport εξυπηρετεί μαθητές Γυμνασίου, Ενιαίων Λυκείων και Τεχνικών Σχολών στις αστικές περιοχές των επαρχιών Λευκωσίας και Λάρνακας, αλλά και μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγείου. Υπενθυμίζουμε τους γονείς ότι όλοι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μηνιαία κάρτα σε ισχύ για να μπορούν να χρησιμοποιούν τα λεωφορεία, διαφορετικά θα πρέπει να αγοράζουν εισιτήρια μονής διαδρομής.

Η ανανέωση της κάρτας γίνεται σε οποιονδήποτε σταθμό ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της CPT.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την CPT και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε: https://www.publictransport.com.cy/.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.