Α΄ ΓΚΡΟΥΠ: Όλα ανοιχτά για τη μάχη του πρώτου σκόρερ! Μικρό προβάδισμα ο Ντιγκινί…

Α΄ ΓΚΡΟΥΠ: Όλα ανοιχτά για τη μάχη του πρώτου σκόρερ! Μικρό προβάδισμα ο Ντιγκινί…

Εκτός από τη μάχη του τίτλου, ενδιαφέρον υπάρχει (έστω και σε πολύ μικρότερο βαθμό) και για τη μάχη του πρώτου σκόρερ στο Α΄ γκρουπ, όπου την πρωτιά κυνηγούν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Με εννιά αγωνιστικές να απομένουν, ο Ντιγκινί βρίσκεται στην πρώτη θέση με 15 τέρματα και έχει μικρό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων παικτών.

Ακολουθούν στη 2η θέση ο Γκιόργκι Κβιλιτάια της Ανόρθωσης με 13 γκολ και ο Ιωάννης Πίττας στην 3η με 12, ενώ από δέκα φορές έχουν σκοράρει οι Ράιαν Μαέ (ΑΕΛ), Ιβάν Τρισκόφσκι (ΑΕΚ) και Βασίλης Μάντζης (Ολυμπιακός).

Δείτε ΕΔΩ τον σχετικό πίνακα.

Θυμίζουμε ότι μετά από απόφαση της ΚΟΠ, τη φετινή χρονιά θα υπάρξουν δύο ξεχωριστοί νικητές, ο πρώτος σκόρερ του Α΄ γκρουπ και ο πρώτος του Β΄ γκρουπ…

The post Α΄ ΓΚΡΟΥΠ: Όλα ανοιχτά για τη μάχη του πρώτου σκόρερ! Μικρό προβάδισμα ο Ντιγκινί… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE