Κάηκαν ιστορικά αντικείμενα μετά τη πυρκαγιά στον Άγιο Ιλαρίωνα

Κάηκαν ιστορικά αντικείμενα μετά τη πυρκαγιά στον Άγιο Ιλαρίωνα

Χωρίς ζημιές στο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα στα κατεχόμενα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαρτίου και κατασβέστηκε τρεις ώρες αργότερα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε μετά από κεραυνό που κτύπησε την καφετέρια η οποία κάηκε ολοσχερώς με την Πυροσβεστική να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες κατάσβεσης της. 

Ο ιδιοκτήτης της καφετερίας σε δηλώσεις του, ανάφερε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε ιστορικά αντικείμενα και κάηκε έκθεση φωτογραφίας που υπήρχε στο χώρο.

Ευτυχές το γεγονός ότι στο κάστρο δεν καταγράφονται ζημιές, ωστόσο σήμερα θα καταγραφούν περεταίρω ζημιές που σημειώθηκαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.