Άρχισαν τα πρόστιμα για τις φουκούδες – Ασυγκράτητοι Λεμεσιανοί άναψαν κάρβουνα

Άρχισαν τα πρόστιμα για τις φουκούδες – Ασυγκράτητοι Λεμεσιανοί άναψαν κάρβουνα

Όλη η Κύπρος βρίσκεται σε πολύ διαφορετικούς ρυθμούς σήμερα Τσικνοπέμπτη, από ότι συνηθίζεται, αφού η απαγόρευση ψησίματος σε εξωτερικούς χώρους επιχειρήσεων απαγορεύτηκε από το Υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο, οι πρώτες καταγγελίες έχουν αρχίσει από νωρίς με μερίδα Λεμεσιανών να μην κατάφεραν να συγκρατηθούν στο παραδοσιακό άναμμα της φουκούς. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί στη Λεμεσό δύο καταγγελίες το ύψος των οποίων φτάνει τα 500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι δύο καταγγελίες σημειώθηκαν στην πλατεία Σαριπόλου στη Λεμεσό – σημείο όπου τις προηγούμενες χρονιές γινόταν το αδιαχώρητο – και στην οδό Ανεξαρτησίας.

Υπενθυμίζουμε ότι από νωρίς το πρωί διενεργούνται εντατικοί έλεγχοι σε όλες τις πόλεις, ενώ αυξημένα μέτρα επιτήρησης και ελέγχου γίνονται στη Λεμεσό με ενίσχυση και από στρατιωτικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.