Αναστάτωση στη Βουλή για Οδυσσέα: Θετικός μετά από rapid test - Αποχώρησε από τη Βουλή

Αναστάτωση στη Βουλή για Οδυσσέα: Θετικός μετά από rapid test  - Αποχώρησε από τη Βουλή

Θετικός σε rapid test βγήκε ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης και αναγκάστηκε να αποχωρήσει για να μεταβεί σε εργαστήριο για μοριακή εξέταση, PCR. 

O Γενικός Ελεγκτής βρέθηκε στη Βουλή για να παρουσιαστεί στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου. Πριν από κάθε συνεδρίαση όλοι οι συμμετέχοντες πραγματοποιούν εξέταση rapid τεστ. Ο κ Μιχαηλίδης προχώρησε και σε δεύτερο τεστ μετά το πρώτο θετικό, σύμφωνα με πληροφορίες, βγαίνοντας αρνητικός. Ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει σε μοριακή εξέταση για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαχαρίας Κουλίας διέκοψε τη συνεδρία προκειμένου συνεργείο να προβεί σε απολύμανση του χώρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE