Λετυμπιώτης: Αμετάθετος ο στόχος για σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης
Ο στόχος της Λευκωσίας για σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης παραμένει αμετάθετος, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε πως δεν θα υπάρξει ούτε αυστηροποίηση των μέτρων, ενώ χαρακτηριστικά είπε πως οι σκέψεις είναι να παραμείνουν τα υφιστάμενα μέτρα μέχρι την τρίτη εβδομάδα Απριλίου και στην συνέχεια θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης για να παρθούν αποφάσεις για το Πάσχα.
Σε ό,τι αφορά το εμβόλιο της Astrazeneca, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας ανέφερε: «Ο κόσμος προβληματίζεται, καταλαβαίνω πλήρως τις ανησυχίες, όμως ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να βγούμε από αυτή την κατάσταση.»
Τέλος ο Δρ. Καραγιάννης μίλησε για τον θάνατο του 42χρονου που «έσβησε» στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, λέγοντας: «Φαίνεται είχε ιδιαίτερο υποκείμενο νόσημα, αρκετά σοβαρό, το οποίο με τον κορωνοιό δεν βοήθησε την κατάσταση του.»
Δείτε όσα είπε:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




