Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer έκανε η Πρόεδρος της Κομισιόν

Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer έκανε η Πρόεδρος της Κομισιόν

Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Κομισιόν Φον Ντερ Λάιεν.

Σε προσωπική της ανάρτηση η κ. Φον Ντερ Λάιεν αναφέρει ότι "μετά την υπέρβαση του ορίου των 100 εκατομμυρίων εμβολιασμών στην ΕΕ, είμαι χαρούμενη που έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της COVID19 σήμερα".

Τονίζει δε ότι οι εμβολιασμοί αποκτούν καλό περαιτέρω ρυθμό, όσο οι παραδόσεις επιταχύνονται προς την ΕΕ. "Όσο πιο γρήγορα εμβολιάσουμε, τόσο πιο σύντομα θα ελέγξουμε την πανδημία", καταλήγει.

Τη χρήση του εμβολίου της Biontech Pfizer επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της Κομισιόν στο ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

Κατά την άφιξή του στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ και της κοινής ετοιμότητας απέναντι σε κρίσεις.