Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer έκανε η Πρόεδρος της Κομισιόν

Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer έκανε η Πρόεδρος της Κομισιόν

Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Κομισιόν Φον Ντερ Λάιεν.

Σε προσωπική της ανάρτηση η κ. Φον Ντερ Λάιεν αναφέρει ότι "μετά την υπέρβαση του ορίου των 100 εκατομμυρίων εμβολιασμών στην ΕΕ, είμαι χαρούμενη που έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της COVID19 σήμερα".

Τονίζει δε ότι οι εμβολιασμοί αποκτούν καλό περαιτέρω ρυθμό, όσο οι παραδόσεις επιταχύνονται προς την ΕΕ. "Όσο πιο γρήγορα εμβολιάσουμε, τόσο πιο σύντομα θα ελέγξουμε την πανδημία", καταλήγει.

Τη χρήση του εμβολίου της Biontech Pfizer επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της Κομισιόν στο ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE