Λεμεσός: Σύλληψη 58χρονου Κύπριου με ευρωπαϊκό ένταλμα – Μέλος εγκληματικής οργάνωσης

Λεμεσός: Σύλληψη 58χρονου Κύπριου με ευρωπαϊκό ένταλμα – Μέλος εγκληματικής οργάνωσης

Χειροπέδες σε 58χρονο με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, πέρασε η Αστυνομία στην Λεμεσό.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν σήμερα στην σύλληψη 58χρονου Κύπριου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαίο ένταλμα σύλληψης για υπόθεση συγκρότησης και ένταξης  σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης) που διαπράχθηκαν μεταξύ 2017-2018 στην Ελλάδα.

Ο εκζητουμενος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με όρους όπως καταθέσει 10000 ευρώ σε μετρητά, 10000 ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή Στοπ Λιστ και να παρουσιάζεται τρεις φορές την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό και όρισε την υπόθεση στις 5/6 για να απαντήσει ο εκζητουμενος κατά ποσό συγκατατίθεται στην έκδοση του στις Ελληνικές αρχές .

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE