Νέα δεδομένα στην εστίαση: Μόνο με τεστ η εμβόλιο πηγαίνουμε για φαγητό και καφέ - Όλες οι πληροφορίες

Νέα δεδομένα στην εστίαση: Μόνο με τεστ η εμβόλιο πηγαίνουμε για φαγητό και καφέ - Όλες οι πληροφορίες

Νέο lockdown ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, το οποίο τίθεται σε ισχύ την ερχόμενη Δευτέρα 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 9 Μαΐου.    

Όπως ήταν λογικό, μέσα στα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι και το κλείσιμο των χώρων εστίασης για δυο εβδομάδες, ωστόσο αλλαγές θα υπάρξουν και από την Δευτέρα 10 Μαιού, την μέρα της επαναλειτουργίας.   

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κ. Ιωάννου, από την 10η Μάιου 2021 αίρονται τα πιο πάνω  μέτρα και επαναφέρονται οι ρυθμίσεις που ισχύουν τώρα, με την προϋπόθεση ότι στους χώρους εστίασης ο επισκέπτης θα πρέπει να έχει στην κατοχή του rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή να έχει εμβολιασθεί τουλάχιστον με την 1η δόση και να έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες ή να έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 3 (τρεις) μήνες.   

«Η υιοθέτηση της πιο πάνω ρύθμισης θα δώσει την δυνατότητα της πιο εύκολης και ασφαλούς διακίνησης  των συμπολιτών μας και θα επιτρέψει να επανέλθουμε με ασφάλεια σε πιο φυσιολογικές συνθήκες.», δήλωσε ο Υπουργός Υγείας.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE