Στην Ισπανία συνελήφθη ο Μαροκινός που κατηγορείται ότι σκότωσε έξι συγγενείς του στον ύπνο τους

Στην Ισπανία συνελήφθη ο Μαροκινός που κατηγορείται ότι σκότωσε έξι συγγενείς του στον ύπνο τους

Στη σύλληψη ενός Μαροκινού προχώρησε η ισπανική αστυνομία, μετά από μήνες αναζήτησης. Ο Μαροκινός κατηγορείται ότι σκότωσε έξι μέλη της οικογένειάς του στο Μαρόκο, ενόσω κοιμόντουσαν.

Ο άνδρας αυτός, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, καταζητούνταν στο Μαρόκο για τη φερόμενη εμπλοκή του στον θάνατο του αδελφού του, της νύφης του, των δύο ενήλικων παιδιών τους και των δύο εγγονών τους στο Σαλέ, κοντά στο Ραμπάτ, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η σύλληψή του έγινε στο Καστεγιόν όπου κατοικεί μόνιμα από το 2002 μαζί με τη σύζυγό του και έναν από τους γιους του.

Ο συλληφθείς φέρεται ότι είχε προστριβές με μέλη της οικογένειάς του λόγω κληρονομικών διαφορών. Μάλιστα, είχε απειλήσει τηλεφωνικά ότι θα σκότωνε τον αδελφό του και την οικογένειά του μέσα στο σπίτι τους, μια νύχτα, σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία.

Τον Φεβρουάριο, τα έξι μέλη της οικογένειας «μαχαιρώθηκαν στον ύπνο τους και το σπίτι τους πυρπολήθηκε σκοπίμως», με αποτέλεσμα να μην γλιτώσει κανείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE