Δυο άτομα απέδρασαν από χώρο κράτησης μεταναστών στη Μεννόγεια

Δυο άτομα απέδρασαν από χώρο κράτησης μεταναστών στη Μεννόγεια

Δυο άτομα απέδρασαν τα ξημερώματα από τον χώρο κράτησης μεταναστών στη Μεννόγεια.


Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως πρόκειται για δυο 25χρονους, ινδικής καταγωγής, οι οποίοι φαίνεται να απέδρασαν γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα.

Σημείωσε πως γίνονται έρευνες για εντοπισμό τους και πως για την απόδρασή τους ενημερώθηκαν και οι αρχές στα λιμάνια και στα αεροδρόμια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.