ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΟΣΑΚ εκφράζει ευχαριστίες προς τους νοσηλευτές για το έργο που επιτελούν

Η ΟΣΑΚ εκφράζει ευχαριστίες προς τους νοσηλευτές για το έργο που επιτελούν

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) εκφράζει τις ειλικρινείς τις ευχαριστίες προς όλους τους νοσηλευτές/νοσηλεύτριες και μαίες, εκτιμώντας ότι έχουν αφιερώσει όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα κατά της πανδημίας, φροντίζοντας τους ασθενείς και στηρίζοντάς τους, ειδικά αυτή τη στιγμή που λόγω της κατάστασης οι συγγενείς αδυνατούν να βρεθούν στο πλάι των δικών τους ανθρώπων.


Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, το οργανωμένο κίνημα των ασθενών τονίζει για μια ακόμη φορά ότι οι νοσηλευτές/ νοσηλεύτριες και μαίες επιτελούν λειτούργημα. Οι αριθμοί όσων νοσηλευτών οι οποίοι έχουν προσβληθεί με τον ιό, αλλά και όσων έχουν χάσει τη μάχη με τον κορωνοϊό αποδεικνύουν ότι έχουν πληγεί επίσης.
 
Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του τεράστιου έργου το οποίο επιτελούν, αναφέρει η ΟΣΑΚ, χρέος της κυβέρνησης αποτελεί η στήριξη και ενίσχυση του τομέα των νοσηλευτών, παρέχοντας τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να συνεχίσουν να υπηρετούν επάξια το συνάνθρωπό μας με ποιότητα και ανθρωπιά.
 
«Αν και το νεοσύστατο σύστημα υγείας της Κύπρου δοκιμάζεται καθημερινά, αναντίλεκτα οι νοσηλευτές, νοσηλεύτριες και μαίες αποτελούν τους στυλοβάτες του.  Έχουν αποδείξει περίτρανα ότι με απαράμιλλο ζήλο, ακατάπαυστα και αψηφώντας τα οποιαδήποτε εμπόδια συνεχίζουν να υπηρετούν πιστά το συνάνθρωπό τους. Η κούραση δεν τους έχει λυγίσει στιγμή. Αντιθέτως στηρίζουν με κάθε τρόπο το σύστημα υγείας, κρατώντας το αλώβητο, πολλές φορές με το προσωπικό τους κόστος. Η συμβολή τους ήταν και παραμένει καταλυτική, ιδιαίτερα αυτή την ιδιάζουσα περίοδο την οποία διανύει η ανθρωπότητα», προστίθεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top